Etherische oliën

 

Waarom Doterra?

  • Het is zeer geconcentreerde pure olie.
  • Het is 100 % natuurlijk
  • CPTG gecertificeerd
  • De olie is aromatisch, topical en internal te gebruiken. (op het flesje staat beschreven hoe u de oliën kunt gebruiken).
  • Er zijn vele mogelijkheden in gebruik.
Verschillende oliën en rollers op een rijtje

Omschrijvingen van de verschillende oliën

Balance

Iedereen ervaart momenten van je niet verbonden voelen of angst. Het warme, houtachtige aroma van doTERRA’s aardende samenstelling “Balans”, creëert een gevoel van rust en welzijn. doTERRA heeft deze mix perfect samengesteld met de CPTG essentiële oliën Sparren, Rozenhout, Frankincense en Blauwe boerenwormkruid (Blue Tansy) met een verleidelijke geur. Het ultieme doel: rust en een gevoel van evenwicht en aarding.

Dit middel werkt het beste op de voetzolen. Doe zes druppels op de voetzolen. Gebruik op het hart, polsen en de solar plexus van de net tot de thymus. Zie voor meer gebruikstoepassingen de productinformatiefolder. Kan ook als parfum of eau de cologne gebruikt worden. Verspreid of inhaleer de geur direct.

Citroen

 Geeft energie en ruikt heerlijk fris. Prima te gebruiken als detox. Je kunt hem gebruiken in je eigen schoonmaak producten bijvoorbeeld samen met olijfolie om je houten meubelen schoon te maken.

Je zilverwerk op te poetsen. Plakband restjes te verwijderen. Doe een druppel in je water als dagelijkse detox of gebruik het bij verstoppingen – constipatie of verstopte neus.

Lavendel

Kalmeert het brein, stress, slaap en huid. Rode plekjes op de huid bijvoorbeeld muggenbulten, uitslag van scheren, brandwondjes. Heerlijk voor het babyhuidje, je kunt bijvoorbeeld je eigen luierdoekjes maken. Ook heerlijk verdund met bijvoorbeeld vloeibare kokosolie (geurloos) als massageolie.

Pepermunt

Geeft energie is goed voor maagklachten, hoofdpijn en ondersteund de ademhaling. Mix het in water in een watje – in je kasten om mieren en spinnen weg te houden. Je kunt het toevoegen in recepten (Bliss Balls). Samen met wilde sinaasappel in een diffuser is goddelijk!